Nyd barnedåben med hår på hovedet

Som baby har man som regel ikke meget hår på hovedet, og der findes også mange forældre, som oplever, at det går den forkerte vej med hårvæksten.

Det kan være hårdt for selvtilliden, hvis man har været vant til en prægtig manke, og især i sociale sammenhænge – som eksempelvis barnedåb og børnefødselsdage – kan det være hårdt at udstille sit problem på toppen af hovedet.

Der findes råd

Men i dag findes heldigvis der råd for manglende hår. En hårtransplantation hos Nordic Hair Clinic i Danmark byder på nogle af markedets bedste løsninger for dem, der lider af hårtab eller tyndt hår. Der er mange fordele ved en hårtransplantation, og de fleste mennesker, der gennemgår proceduren, er meget glade for resultatet.

En af de største fordele ved en hårtransplantation er, at det giver en permanent løsning på hårtab. De transplanterede hår er normalt resistente over for den genetiske betingelse, der forårsager hårtab, hvilket betyder, at de vil fortsætte med at vokse selv efter operationen. Det betyder, at patienten ikke behøver at bekymre sig om yderligere hårtab i fremtiden, og på den måde kan man se sit barn vokse op, mens man har hår på hovedet.

PRP-behandling

Man kan også hos Nordic Hair Clinic i Danmark få en PRP-behandling – også kaldet vampyrbehandling– der anvendes til at stimulere hårvæksten. PRP står for Platelet Rich Plasma, hvilket betyder, at behandlingen indebærer at indsprøjte plasma, der er rigt på blodplader ind i hårbunden.

Uanset hvilken behandling, der er behov for, vil du med med stor sandsynlighed få både hår og selvtillid tilbage, så du kan nyde dine børns mange mærkedage uden at skænke det manglende hår en tanke.

greenchilli