Sådan kombinerer du bedst karriere og familieliv

Er du kvinde og venter du dit første barn? Og har du samtidig rigeligt at se til i din professionelle karriere? Så har du garanteret allerede tænkt, at det kan blive svært at kombinere netop karrieren og familielivet. Heldigvis er der måder hvorpå det kan gøres, og det er præcis hvad vi ser nærmere på nu.

Automatisér virksomhedens arbejdsprocesser og frigiv tid

En måde hvorpå du kan få bedre tid til familielivet, er ved at medvirke til implementering af automatiseringsteknologi i den virksomhed hvor du til dagligt arbejder. Der er masser af aktører at søge assistance hos. Overvej for eksempel at tjekke hjemmesiden https://www.preciofishbone.dk/services/procesoptimering/power-apps/ ud, og læse om de såkaldte Power Apps. De gør arbejdsdagen nemmere, mere effektiv og frigiver tid. Og netop tid er præcis hvad du har behov for, når du snart skal til at være nybagt mor og forælder.

Overvej en forlænget barsel

Et andet godt råd til dig vil være, at overveje at tage en forlænget barsel. Det er nemlig almen kendt, at det er vigtigt at være til stede for sit barn i de allerførste år. Det er her at de vigtige bånd knyttes, og derfor bør du overveje ganske enkelt at skrue ned for karriereræset i en periode. Og bare rolig, du kan altid vende tilbage til arbejdspladsen igen senere.

greenchilli