Renovér badeværelset og skab gode forhold for dit barn

Som nybagte forældre er der intet andet i verden man ønsker, end at tilbyde sin lille guldklump de mest fantastiske forhold. Det er derfor ikke overraskende, at ens hjem bør ses efter i sømmene. Er det hele indrettet børnevenligt? Er børneværelset gjort klar? Og hvad med badeværelset, er det indrettet hyggeligt og indbydende, så jeres barn vil falde til, og vil elske at blive badet? Netop badeværelset er oplagt at kaste sig over, og i denne artikel ser vi nærmere på hvordan du bedst og billigst renoverer det, så jeres baby hurtigt kan falde til.

Renovering af jeres badeværelse kan gøres billigt

Er I som forældre vant til at smøge ærmerne op og ordne ting selv? Hvis I er, så anbefaler vi jer at ordne badeværelsesrenoveringen selv. Det gør nemlig projektet langt mere økonomisk overkommeligt. Det bliver i særdeleshed billigt, hvis I køber jeres VVS-varer og badeværelsesmøbler fra webshoppen Rörfokus, som er en førende butik inden for området. Her kan I købe alle de ting I kommer til at stå og mangle. Fra flotte spejle og armaturer, til nye vandhaner og toilet. Husk naturligvis også, at Rörfokus har åbent 24/7, og at I kan bestille jeres varer lige når det passer jer.

Gør resten af jeres bolig babyklar

Nu I alligevel er i gang med det helt store renoveringsprojekt på badeværelset, så gå resten af jeres bolig igennem. Det er vigtigt, at alt spiller, og at boligen er såkaldt “babyklar”. Har I for eksempel brændeovn, så bør I overveje at købe og installere et beskyttelsesgitter. Dermed sikrer I jer, at jeres baby ikke brænder sig på den varme brændeovn.

Børneværelset er naturligvis et kapitel for sig. Her er der masser af ting I skal have gjort klart. Fra opsætning af reoler og skrivebord, til at få samlet jeres babys seng. Selve indretningen af værelset skal naturligvis også sidde lige i øjet, så få gerne købt en masse farverigt pynt, samt flotte og fantasifulde plakater.

I første omgang anbefaler vi jer at I smutter forbi webshoppen Rörfokus, og får købt de ting I står og mangler til badeværelset. Det er det første projekt I bør kaste jer over.

greenchilli