Når baby ser sig selv i spejlet

Første gang din baby ser sig selv i spejlet, vil han eller hun være dybt forundret! Hvem er det derinde i spejlet? Fascinationskraften holder i lang tid, for barnet synes det er sjovt at se på sig selv. Babyspejle er også en god måde at lære barnet at løfte hovedet på og styrke nakkemusklerne, når barnet lige må kigge en ekstra gang i spejlet for at opdage – sig selv.

Spejle stimulerer babyens udvikling

Der findes et stort udvalg af babyspejle på markedet. Store og små i forskellige designs, så der er nok at vælge imellem, når børneværelset skal indrettes. Allerede når baby ligger i kravlegården eller på legetæppet, kan han eller hun have et ligge spejl at kigge i. Man kan få babyspejle, som barnet kan holde selv, og større spejle, som kan sættes på væggen, og som barnet kan kravle hen til for at kigge på sig selv.

Når I er på udkig online efter spejle til jeres baby, så kan I samtidig tjekke udvalget af flotte Spejle, som I kan anvende til jeres øvrige bolig. Hvad enten I står og mangler et stort spejl i entréen, eller I gerne vil dekorere væggen i jeres stue med et eller flere spejle, så kan I helt sikkert finde en løsning, som passer til jeres boligstil og behov. Spejle til badeværelset og soveværelset er ligeledes populært. Spejle fås i mange designs og mål, og I kan også vælge mellem forskellige typer af rammer som fx træ, aluminium eller metal. Der findes også spejle uden rammer, hvis I foretrækker det. I takt med at jeres barn vokser og begynder at kravle og senere gå rundt i boligen, vil barnet hurtigt spotte, hvor spejlene hænger. Det er sjovt at stå foran et spejl og kigge på sig selv, og I må nok regne med, at spejlene jævnligt skal pudses, når små fingre har tilsmudset det.

greenchilli