Udklædning til børnene

Man kan lave masser af flotte farverige kostumer til børn og tumlinge. Næsten alle børn har en yndlingsfigur over en bestemt tid, de elsker som regel at klæde sig ud. Det kan være som arbejdere i traditionelle jobs som politimand, brandmand, læge eller noget helt andet. Der er uendelig mange muligheder. Børnene kan bruge kostumerne året rundt til leg og hygge, men højtiderne er selvfølgelig fastelavn og halloween. Nogle kostumer er simple at lave og du kan nemt finde ideer, hvis du ikke har så meget tid til at lave kostumet. Et piratkostume kræver ikke meget mere end en klap for øjet og en pung med mønter i. Har du mere tid til at sy kostume, er et farverigt græskarkostume ikke til at stå for til de små.

Få en ide til kostume

Der er efterhånden events hele året hvor man kan klæde sig ud. Det er altid sjovt med en temadag hvor man kan være lidt kreativ. Det giver også en oplagt mulighed for at lave nogle søde billeder til albummet af sit barn. Nogle gange er temaet fastlagt, mens det andre gange står frit for hvordan man vælger at klæde sig ud. Her kan du få nye gode idéer, om det er til en særlig begivenhed eller bare en klæd-ud-dag i løbet af året. Er dit barn vokset ud af kostumet fra sidst eller har han eller hun fået en ny superhelt? Der er masser af inspiration at hente. Hvis temaet er halloween, kan man vælge et af de uhyggelige kostumer som heks eller spøgelse. Er det til de helt små kan et sødt græskarkostume måske være sagen. Et græskarkostume er en god mulighed for at få noget farve frem for de traditionelle kostumer.

Farverige kostumer til søde billeder

Leder du efter nogle søde kostumer som har farver og ikke er alt for uhyggelige til de mindste børn, så klik her for at få inspiration. Familiealbummet bliver i år peppet op af familiens nyeste medlem i et nuttet græskarkostume. Til kostumet kan man lave en sød hat eller sætte nogle søde strømpebukser til. På den måde får man flere farver, for eksempel både orange og grøn. På siden finder du ideer til flere kostumer om du er typen der planlægger flere måneder i forvejen eller om du er typen der kort inden begivenheden. Det er aldrig for sent at planlægge kostumet. Der er utallige kreative ideer som passer til børn. Nogle som kræver meget arbejde og nogle som kun kræver en lille smule indkøb og forberedelse. Du behøver altså ikke gå i panik selv om du ikke er den mest erfarne syerske. Dit barn kan sagtens blive kåret til den bedst udklædte.

greenchilli